måndag 28 mars 2011

Veckans blogg v 13

Idag ska ni få tips om en blogg som en väldigt duktig scrappare har, Ulrika är fantastisk på allt inom scrapbooking. Hon gör kort, layouter och altrar som ingen annan, och hennes stil är helt underbar! En lite mer romantisk/vintage-stil med många fina detaljer. Ja, ni kan ju se själva!




så om du behöver inspiration till layouter, kort eller annat alter så är detta bloggen att besöka, kika in hos Lillblomman och glöm inte att lämna ett meddelande när du är där :)

måndag 21 mars 2011

Veckans blogg v 12

Då var det dags för lite inspiration igen! Denna veckan vill jag lyfta fram en otroligt duktig kortmakare, en svensk tjej vid namn Nina som bor i Danmark. Hon gör färgglada, roliga och härliga kort och är HELT fantastisk på att färglägga stämpelmotiv!!! Om man bara kunde göra som hon... Hon är inte bara en fena på att göra kort hon har även designat stämpelmotiv och om du letar på hennes blogg kommer du säkert hitta en länk till en shop där du kan köpa hennes superfina stämplar. Nu till några av hennes fantastiska kort



Den här söta björnen är en av hennes egendesignade stämplar

Nu så är det dags att ta sig vidare till DrNinas blogg och glöm inte att lämna ett litet meddelande till Nina om du kikar in hos henne!

och om någon undrar, jag frågar alltid om lov innan jag lägger upp andras foton i bloggen


söndag 20 mars 2011

Fågelholk

om man kikar runt på bloggar så ser man ganska ofta en liten scrappad fågelholk. Nu blev jag sugen och testa själv, det var hur enkelt som helst med en färdig mall! Jag skrev ut direkt på det mönstrade pappret och klippte sedan ut, men man kan ju skriva ut på ett kartongark och sedan spara som mall. HÄR hittar du mallen till fågelholken.

En liten sko


På senaste träffen fick se dessa fina skor, tack för det! Tanken är att man ska kunna lägga en liten tag, presentkort eller en peng inne i skon och ge bort istället för ett kort. HÄR hittar du mallen för den söta skon och även en tutorial om hur du gör.

tisdag 15 mars 2011

Tips: tävling

Tipsar om en tävling där man kan vinna finfina priser! kika in på Swescrapbook-bloggen Ni har en hel månad på er att scrappa.

måndag 14 mars 2011

Veckans blogg

Idag är första gången för Veckans blogg, det är tänkt som inspiration till er. Det finns så otroligt många fantastiska bloggar ute i landet, och världen för den delen. Jag (Julia) har själv en lång lista bland mina favoriter som jag surfar runt bland för att få inspiration och bara njuta av allt fint som pysslas överallt. Och inte kan man väl få för många favoriter?!

Den som jag valt till första veckan är en tjej som jag känner sedan länge tillbaka även om vi inte träffats mer än en gång i verkliga livet. Hon är den som fick mig att börja med scrapbooking och är en riktig "kändis" i scrapvärlden :) Hon heter Helene Larsson och brukar kalla sig för Webmosterhelene på nätet. Hon är DT för flera av de svenska webbutikerna och har även medverkat i den svenska scraptidningen Scrapbooking mm. och är en av skaparna till Swescrapbook-bloggen. I hennes blogg finns länkar till fler av hennes sidor där du kan hitta skisser, utmaningar och underbart scrap.

här nedan ser du tre av hennes fantastiska LO's




Kika in i hennes blogg för mer inspiration eller bara njuta en stund: Webmosterhelene
när du kikar in så glömmer du väl inte att lämna ett litet meddelande och säg att du kommer från oss :)

söndag 13 mars 2011

Om våra träffar

Vi träffas regelbundet ca 1 ggr/månad och pysslar tillsammans i föreningen. Du tar med dig allt det du behöver i material och verktyg. Föreningen har några verktyg som får användas av medlemmar under träffen.

Kreativiteten står högt när vi träffas. För att delta i våra träffar krävs att du är medlem. Innan du är medlem har du möjlighet att komma för att prova på en gång och det kostar 50 kr. Väljer du att bli medlem under kvällen drar vi av dessa 50 kr från medlemsavgiften.

Vi har en policy att du skall vara minst 15 år för att delta på våra träffar.

Vill du bli medlem?

Om du vill bli medlem i Föreningen Papperskraftverkstan Avesta så anmäler du dig till en träff. På träffen betalar du prova-på inträde 50 kr som du sedan får dra av från medlemsavgiften om du väljer att bli medlem under kvällen.

Medlemsavgift: 200 kr/år

anmäla görs till:


onsdag 9 mars 2011

Föreningen Papperskraftverkstan öppnar en blogg

Första inlägget och ni ska vara välkomna till bloggen. Här hoppas vi kunna delge er information, inspirera, tipsa och kanske t om utmana er ibland.

Just nu är bloggen under uppbyggnad men kika tillbaka titt som tätt så kanske det händer något spännande!